O firmě, úvodní stránka Novinky, akce Prodej prezentační techniky Pronájem prezentační techniky Kde nás najdete
     [+] > PRONÁJEM > KAMERY A DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁTY > PRONÁJEM FOTOAPARÁTU FUJIFILM FINEPIX S2950
     [ CENÍK PRONÁJMU ON-LINE ] [ OBCHODNÍ PODMÍNKY ] [ OBJEDNÁVKA PRONÁJEM ]

Obrázek fotoaparátu FUJIFILM FINEPIX S2950 Obrázek fotoaparátu FUJIFILM FINEPIX S2950HD Obrázek fotoaparátu FUJIFILM FINEPIX S2950-HD

Pronájem fotoaparátu FUJIFILM FINEPIX S2950    Informace v PDF

Nový fotoaparát s 18x zoomem je nejnovějším přírůstkem do "S" série s rozsahem dlouhého zoomu, které jsou známé pro jejich snadné používání a vynikající tele-foto schopnosti, všechno zabalené v elegantní kompaktní skořápce a s bonusem hledáčku EVF.

S velkým 18x Fujinon s optickým zoomem se tento model opravdu vytáhnul, zvláště když obsahuje 14 megapixelový snímač, velký 3,0" LCD displej a zachytí video v rozlišení 720p HD (30fps).

Elektrický pohon objektivu Fujinon 18x zoom
S2950 má impozantní rozsah 28 mm - 504 mm * vysoká přesnost objektivu Fujinon s optickým zoomem. Jednoduché ovládání s elektrickým pohonem zoomu, obrovský rozsah zoomu znamená, že můžete zachytit všechny detaily, i když jste ve značné vzdálenosti. Můžete dokonce ovládat zoom během natáčení filmu. Na rozdíl od objemných D-SLR, zrcadlovek umožňuje velkou flexibilitu zoomu, bez nutnosti používání a nošení dalších objektivů.

Ostré a jasné snímky
Dokonce i při nejdelším nastavení zoomu nebo v nejnáročnějších světelných podmínkách, S2950 je schopný produkovat ostré a čisté snímky. S jeho mechanicky stabilizovaným 1/2.3", 14 megapixelovým CCD snímačem, a vysokým nastavením citlivosti ISO a s technologií Duální Stabilizace obrazu kombinují účinky proti rozmazání jako je chvění ruky či pohybující se objekty a poskytují tak vynikající snímky.

Působivé panorama
Snadné použití Panoramatického režimu vám umožní být kreativní, základním prvkem je, ženebudete riskovat vyfotografování nesouměrné krajiny nebo nerovné obzory. Fotoaparát umožňuje snímání třech po sobě jdoucích snímků s užitečným nástrojem, který automaticky uvolní spoušť, jakmile obrazy jsou spolu dokonale spojeny a uloženy uvnitř fotoaparátu. Je to tak snadné a výsledky jsou působivé.

HD schopnosti pro video a fotografie
Pro kompletní zážitek, FinePix S2950 HD si můžete přehrát vaše fotografie (Full HD) a videa (720p) ve skvělé kvalitě na libovolném HDTV. Vzhledem k tomu, že tento fotoaparát má mini HDMI port je to velmi rychlé a snadné připojení k HDTV * a můžete přehrávat vaše fotografie na velké obrazovce. * K použití je nutný Mini HDMI kabel (není součástí dodávky)

Zamračení nebo mrknutí a rozmazaný snímek
Už ne! S funkcí Smile a Shoot fotoaparát dokáže rozpoznat přesný okamžik, kdy se objekt usměje, a exponuje ve chvíli, kdy se tak stane a zajistí, aby všechny vaše fotky vypadaly šťastně! Kromě funkce Detekce Mrknutí vás upozorní, pokud některý z vašich objektů zamrkal, aby bylo možné opakovat záběr v případě potřeby.

Facebook / YouTube snadné odeslání na web
NOVINKA pro řadu série S fotoaparátů Fujifilm , snadné odeslání snímků na web.Tato funkce vám umožní označit fotografie ve fotoaparátu, pro rychlé nahrání na Facebook a YouTube, jakmile se připojíte k PC a spustíte My FinePix Studio. Velký spořič času, to vám umožní organizovat vaše fotografie, když jste na cestách!

Uchovejte si své vzpomínky na dobu delší vytvořením Photobook!
S2950 vám umožní vybrat si ve fotoaparátu obrázky, které chcete upravit ve funkci Photobook, tento úkol je obzvláště jednoduchý, pokud jste již hvězdami hodnotili své oblíbené fotografie! Označili jste obrázky, které chcete mít ve vaší fotoknize a vyberete ,ten který chcete mít na titulní stránce a pak, jste připraveni, použít kdykoliv rychle vaši fotoknihu. Můžete si také jednoduše vychutnat sledování vybraných snímků přímo ve fotoaparátu s funkcí Photobook a listovat jejími stránkami! Skvělá zábava.

Klíčové vlastnosti:
14 megapixelový CCD snímač
Objektiv Fujinon 18x optický zoom (28 - 504 mm)
3,0" LCD displej (230.000 bodů rozlišení) a EVF (200.000 bodů )
Snadné nahrání na Facebook a YouTube
HD fotografie (Full HD) a video 720p HD (30 fps)
HDMI mini port pro snadné zobrazení obrazu na HDTV
ISO6400
detekce obličeje s detekcí úsměvu a mrknutí
SR Auto (automatické rozpoznání scény)
Kompletní Manuální ovládání
Tracking AF
Režim Pohyblivá Panorama
Funkce Image Search s asistentem Photobook
Automatické otáčení snímku
4x AA baterie
110,2 (š) x 73.4 (v) x 81.4 (h) mm
337 g (bez baterie a karty)

Disponujeme více kusy fotoaparátů k pronájmu, při vícedením pronájmu výrazné slevy.
https://www.flar.cz/