O firmě, úvodní stránka Novinky, akce Prodej prezentační techniky Pronájem prezentační techniky Kde nás najdete
     [+] > PRONÁJEM > VIDEOPŘÍSLUŠENSTVÍ > PRONÁJEM 3D BLU-RAY PŘEHRÁVAČE SAMSUNG BD-J7500
     [ CENÍK PRONÁJMU ON-LINE ] [ OBCHODNÍ PODMÍNKY ] [ OBJEDNÁVKA PRONÁJEM ]

Obrázek Blu-ray SAMSUNG BD-J7500

Pronájem blu-ray přehrávače SAMSUNG BD-J7500    Informace v PDF

Stylová dvoubarevná kombinace
Sledujte realistický obraz jako nikdy předtím. Blu-ray přehrávač, který vám přináší funkce Smart TV. Bezdrátové připojení k vašim zařízením a internetu.

Stylová dvoubarevná kombinace
Blu-ray přehrávač Samsung se vyznačuje perfektním moderním designem navrženým tak, aby sloužil jako doplněk Samsung Smart TV. Dvoubarevná kombinace v podobě elegantního a stylového černého těla s kompaktními rozměry a kovového povrchu v tmavě titanové barvě se hodí do jakéhokoli prostředí. Získáte tak nejlepší možný video přehrávač pro svou domácnost.

Sledujte realistický obraz jako nikdy předtím
S Blu-ray přehrávačem Samsung můžete své oblíbené filmy a videa sledovat v ultravysokém rozlišení. Prostřednictvím živých detailů, díky kterým je obraz ještě realističtější, vám tento přehrávač přinese život přímo do vašeho obývacího pokoje. Převod rozlišení Full HD na čtyřikrát vyšší rozlišení Ultra HD vám umožní vychutnat si dokonalý a křišťálově čistý obraz. Každý den tak budete moci neustále sledovat obraz plný těch nejmenších detailů.

Blu-ray přehrávač, který vám přináší funkce Smart TV
Prostřednictvím služby Smart Hub máte nyní přístup k ještě kvalitnějšímu obsahu. Blu-ray přehrávač Samsung umožňuje přístup k veškerému skvělému obsahu Smart TV, aniž by ji bylo nutné vlastnit. Prozkoumejte a využijte stovky aplikací, včetně oblíbených aplikací, jako je Facebook, YouTube a Netflix. Služba Smart Hub poskytuje svět zábavy, informací, sociálních sítí a mnoho dalšího. Nikdy nebylo snadnější se bavit a být připojen online z pohodlí vašeho obývacího pokoje.

Bezdrátové připojení k vašim zařízením a internetu
Připojení k internetu je s Blu-ray přehrávačem Samsung snadnější. Díky integrované bezdrátové síti LAN můžete využívat internet a získat přístup k aplikacím bez nutnosti použití dalších externích zařízení. Blu-ray přehrávače Samsung jsou vybaveny rozhraním DLNA pro sdílení obsahu , jež umožňuje dokonalejší propojení zařízení domácí zábavy. Blu-ray přehrávače řady J7 disponují dokonce dvoupásmovým Wi-Fi routerem, a umožňují tak ještě rychlejší síťové přenosy a stabilnější výkon. Využívejte efektivněji svůj volný čas díky rychlejšímu přístupu a menší závislosti na kabelovém připojení.

OBECNÉ INFORMACE:

Typ vložení CD: výsuvná přihrádka

Přední displej: VFD

Ovládácí tlačítko: dotykové tlačítko

Podporovaný typ disků: 3D Blu-ray, Blu-ray Video, DVD-Video/DVD±R/DVD±RW, CD DA/CD-R/CD-RW, VCD 1.1

Video formáty: MPEG2/4, DivX, DivX HD, AVCHD, MKV, WMV, JPEG, MPO

Audio formáty: Dolby True HD, DTS (DTS-HD Master Audio)

Audio Decoding Output: Dolby Decoding Channel 7.1, DTS Decoding Channel 7.1

Funkce:
BD Wise, Převod do rozlišení UHD, Zrcadlení obrazovky, dvoujádrový procesor, BD Profile 5.0, převod videa do vyššího rozlišení (DVD), Hyper Real Engine, Quick Start Mode (0.5 Sec), Full Screen, Smart Hub, Remote Application, webový prohlížeč, Kopírování z CD, Disc to USB, Multiroom Link

Konektivita: Anynet± (HDMI-CEC), 1x USB 2.0

Síť: Ethernet, Wi-Fi, DLNA, Wi-Fi Direct

AV I/O: 2x Výstup HDMI, Digital Audio Output optický, Analog 7.1ch audio výstup

Rozměry:
Rozměry produktu (š x v x h): 430 x 46 x 201 mm
Rozměry balení (š x v x h): 471 x 94 x 290 mm

Elekrické napájení:
Pohotovostní režim: 0,4 W, V provozu: 22 W
Zdroj napájení: 220 – 240 V stř., 50 / 60 Hz

Váha
Hmotnost produktu: 1,7 kg
Hmotnost balení: 2,3 kg

https://www.flar.cz/